Nieuws

Opendeurdagen Residentie Steenberg - Bambrugge

Opendeurdagen Residentie Steenberg - Bambrugge

Op donderdag 20/6 van 18u tot 21u en op zondag 23/6 van 14u tot 17u zet Residentie Steenberg in Bambrugge de deuren van zijn afgewerkte appartementen wagenwijd open! Nog 6 appartementen beschikbaar.

Droom je ervan om te wonen in een groene en rustige omgeving maar met alle faciliteiten binnen handbereik? Dan is residentie Steenberg beslist iets voor jou. Residentie Steenberg is genoemd naar het achterliggende uitgestrekte groendomein ‘Steenberg’.

Het project telt 13 appartementen, verdeeld over 2 hoofdgebouwen. De appartementen hebben elk 2 slaapkamers en zijn voorzien van een bewoonbare oppervlakte van 86 tot 93 m². Door de goed uitgepuurde indeling wordt elke m² optimaal benut om je een maximaal wooncomfort te bieden. Heerlijk genieten van de zon en het uitzicht doe je op de royale terrassen (tot maar liefst 37 m²). De appartementen op de gelijkvloerse verdieping beschikken bovendien over een privétuin waar aangenaam vertoeven verzekerd is.

Om het gebouw vlekkeloos te laten aansluiten op het glooiende landschap dat zo eigen is aan de streek, bevindt het gelijkvloers zich boven het straatniveau. Zo kan je volop profiteren van extra veel lichtinval en het unieke zicht op de omliggende natuur. In en rondom residentie Steenberg is er dus bijzonder veel aandacht besteed aan een aangename woon- en leefomgeving.

Dit pareltje is een topinvestering voor jong en oud!

Geplaatst op 13.06.19